Educația copiilor și învățare la adulți

Lumea se schimbă rapid, iar cunoștințele și abilitățile noastre trebuie să se adapteze la aceste schimbări. Cu cât învățăm mai mult și mai des, cu atât suntem mai pregătiți să ne adaptăm la noile tehnologii, tendințe și oportunități, inclusiv profesionale, care apar în viața noastră.

Învățarea pe tot parcursul vieții poate crește sănătatea noastră mentală. Studiile arată că învățarea continuă poate ajuta la prevenirea declinului cognitiv. De asemenea, învățarea poate oferi o senzație de satisfacție și realizare personală, ceea ce poate contribui la o stare de bine generală.

Program de mentorat

„Program de mentorat”  pune în legatură studenții și tinerii profesioniști cu oameni mai experimentați în domeniile lor de interes, pentru a învăța de la aceștia și pentru a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru succes în carieră.

4,4
Rated 4.4 out of 5
4.4 out of 5 stars (based on 14 reviews)
Excellent50%
Very good36%
Average14%
Poor0%
Terrible0%
Centru de învățare pentru seniori

„Centru de învățare pentru seniori” este o loc dedicat învățării pentru persoanele în vârstă, care oferă cursuri specializate și activități de socializare pentru a-i ajuta pe să-și mențină activitatea cognitivă și să se bucure de o viață plină de sens.

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent89%
Very good6%
Average5%
Poor0%
Terrible0%
Școala de Meserii

„Școala de Meserii” organizează cursuri gratuite și plătite pentru adulți, care să ofere posibilitatea de învățare de noi meserii și abilități practice.

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Excellent60%
Very good40%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Sibiu Learning Week

„Sibiu Learning Week” este un eveniment anual, de o săptămână, dedicat învățării pe tot parcursul vieții, care va include prezentări, seminarii, ateliere și evenimente de networking pentru oameni de toate vârstele și de toate nivelurile de educație.

4,4
Rated 4.4 out of 5
4.4 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Excellent66%
Very good20%
Average7%
Poor0%
Terrible7%

Înapoi

Înscrie-te aici!

Ești sibian, vocea ta trebuie auzită. Fie că ai o propunere sau o opinie.

contact@sibiu2024.ro

O națiune trebuie să fie o comunitate de memorie și de sentiment, zice Max Weber. Și un oraș tot asta trebuie să fie. De asta mă bucură enorm inițiative precum Sibiu2024, care-și propune „îmbunătățirea vieții comune în orașul nostru”. O salut, sunt alături de ea din tot sufletul – fiindcă Sibiul chiar este viața noastră comună. Să o facem, alături de Sibiu2024, cât mai bună.

Radu Vancu
scriitor și profesor

Coerența urbanistică a Sibiului presupune o dimensiune colectivă a înțelepciunii cetățenilor, iar administrația primăriei este cea care poate asigura această coerență unor locuitori cu așteptări și aspirații diverse.
Iată de ce echipa de profesioniști va trebui bine cântărită de toți utilizatorii orașului. O echipă locală pluridisciplinară, în permanentă racordare la nevoile și aștepările cetățenilor, va avea misiunea ca orașul astfel imaginat să fie pentru oameni.

Șerban Sturdza
arhitect

Mi-aș dori să locuiesc într-un oraș condus de un arhitect și un urbanist. Cineva care știe cu ce se mănâncă dezvoltarea durabilă, sustenabilitatea, necesitatea prezervării trecutului și urgențele viitorului. Și spațiul public și spațiul privat. Și cetatea și cetățenii.

Dan Perjovschi
artist

Ce apreciez la acești tineri care promovează Sibiu2024 e faptul că au ales dezinteresat să-și rupă din timpul lor, multe ore, pentru un scop nobil: mai binele nostru al tuturor. Pe câțiva dintre cei care au pus bazele acestei inițiative îi cunosc și îi apreciez pentru această idee de implicare, care cred că zămislește de vreo 2 ani. Felicitări!

Vasile Presăcan
om de afaceri

Donează pentru Sibiu2024

Poți fi parte din efortul comun sibian și prin sprijin financiar.

Donațiile sunt menite să asigure un ajutor pentru acoperirea cheltuielor administrative, menținere și updatare site, investiție media în rețele sociale pentru ca mesajul nostru să ajungă la toți sibienii.

Donație singulară

Donație lunară

 • Putem uita trecutul, dar trecutul nu ne uită

  Aveam 10 ani la Revoluție. Amintirile din acele zile mi-au rămas vii de parcă s-ar fi întâmplat totul ieri. Eram singur acasă, mama și tata la serviciu, când am auzit un vuiet de pe stradă. Am deschis ușa …

  Citește mai mult

 • Să pornim din locul în care ne-am înțepenit

  Trei știri din ultimele zile au venit să re-confirme o realitate care ne-a strâns pe noi – cei de la Sibiu2024 – și anume, că …

  Citește mai mult

 • Imaginăm Sibiul cu cea mai bună calitate a vieții

  Avem un vis noi – cei de la Sibiu2024. Și anume ca Sibiul să devină un oraș care-și apreciază locuitorii și care …

  Citește mai mult

Ești la curent cu ceea ce face Sibiu2024?

Pe măsură ce alți oameni se alătură și grupurile lucrează creăm frecvent noutăți care te privesc.

Te rugăm să ne lași emailul tău ca să fii permanent la curent cu noutățile generate de platforma Sibiu2024.