Bursa de voluntariat

Categories:

Numeroase ONG-uri au nevoie de voluntari și mulți oameni își doresc să se implice în proiecte ale acestora, dar întâlnirea se întâmplă greoi. ONG-urile ajung să deruleze mai puține proiecte, de mai mică anvergură, cu impact redus față de potențialul pe care l-ar avea dacă ar dispune de un instrument eficient de conectare cu voluntari. Pe de altă parte, tinerii pot introduce în CV-urile lor experiențe de voluntariat ca experiență de muncă, ceea ce îi poate ajuta la prima angajare și nu numai. 

Este nevoie de un loc de întâlnire bine structurat, de încredere, vizibil la nivel național sau chiar internațional. Vizibilitatea extinsă crește bazinul de selecție și, deci, crește șansele ca oferta voluntarilor și cererea ONG-urilor să se întâlnească cu succes. Ar fi util și un serviciu de asistență pentru ONG-uri și pentru voluntari, de inițiere în această relație și de facilitare a schimburilor de experiență. 

Bursa de voluntariat este o platformă online care adună laolaltă cererea și oferta de voluntariat, într-un context de claritate, încredere și vizibilitate crescută, cu un sistem de filtrare a anunțurilor relevante după criterii precum zona geografică, misiune, tip de servicii solicitate și altele.

4,1
Rated 4.1 out of 5
4.1 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent39%
Very good44%
Average11%
Poor0%
Terrible6%